...
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ارزیابی مراقبتی ایزو 17025 در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو با موفقیت صورت پذیرفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر رحمت اله افشار افزود: یکی از اهداف سیستم های مدیریتی از اخذ گواهی ایزو، ارتقاء سطح کیفی و فنی ارائه خدمات به متقاضیان می باشد.
وی ادامه داد: بی شک نگهداری و ادامه مسیر فرآیند محوری یکی از برنامهها و اهداف سیستم های پویا است. از آنجایی که ارتفاع و سیستم ایزو ۱۷۰۲۵ در سال های اخیر، از ویرایش 2005 به ویرایش ۲۰۱۷ صورت پذیرفته است، در این ارزیابی، در حوزه فنی، شرکت در مقایسات بین آزمایشگاهی، ارائه LOD و LOQ روش های آزمون و همچنین ارزیابی آزمایشگر، تجهیزات آزمایشگاهی به صورت مستقیم صورت پذیرفت.
در مبحث کنترل کیفیت علاوه بر مستندات موجود، مبحث مدیریت ریسک نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشانکرد: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو با پیگیری کارشناسان فنی و کیفی ضمن انجام ممیزی و ارزیابی مراقبتی، موفق به ارتقاء سطح ایزو و استقرار ویرایش ۲۰۱۷ از طرف سازمان ملی استاندارد (NACI) شده است.